ברווז צלוי עם סלסה מנגו
המתכון ברביקיו ברווז עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סלסה מנגו, נקטר מנגו, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו חזה ברווז עם סלסה אפרסק ומנגו, חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו, ו אסייתי 5 Spice ברביקיו חזיר פילה עם מנגו הדר Salsan ו Scallion פרנקי עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top; להוסיף ברווז. חותם; להשרות במקרר 4 שעות.
יוצקים מרינדה לתוך מידה זכוכית 2 כוס. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות.
מניחים ברווז על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 7 דקות בכל צד או עד שנעשה.
טפטוף עם מרינדה; לשרת עם סלסה מנגו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.