קושימומחה
מוכן ב88 שעות
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב צדפות

ברווז צלוי עם רוטב צדפות
ברווז צלוי עם רוטב צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 2994 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 252 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 88 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, ו ברווז ואויסטר גאמבו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הברווז, השד בצד למטה, על קרש חיתוך באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך את צד 1 של עמוד השדרה, החל בזנב או אפו של האפיפיור, כל הדרך למעלה. סובב את הציפור סביב לחתוך בחזרה את הצד השני של עמוד השדרה, להיזהר לא לחתוך לתוך הירך. לחץ על הציפור כדי לשטח ולעשות חתך רדוד דרך עצם החזה כדי לשטח עוד יותר את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
הסר את דש הצוואר וכל כיסים נוספים של שומן. הפוך את הברווז, צד השד למעלה, ולעשות חתך ארוך בעור ושומן של כל שד, וודא לא לנקב את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מפזרים את שני צידי הברווז במלח הכשר ומניחים את הברווז, את צד השד למעלה, על מחבת מטלית. בשורה התחתונה של המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שים את הברווז, חשוף, על המדף התחתון של המקרר במשך 3 עד 4 ימים או עד העור יבש ומגיע עקביות קלף קרוב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אם יש עדיין מלח גלוי, לצחצח אותו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הסר את מגבות הנייר מהחלק התחתון של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את המחבת באמצע התנור וצלה במשך 30 דקות. סובב את המחבת 180 מעלות ולהמשיך לבשל עד שהירך מגיעה לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, כ -30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את הברווז מהתנור והגדל את החום ל 450 מעלות F. לאחר שהתנור הגיע לטמפרטורה, החזר את הברווז לתנור וצלה עד שהעור הוא חום זהוב ופריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר את החלק העליון של מחבת broiler, עם הברווז עדיין על זה, ולשים אותו על מחבת סדין לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
יוצקים את שומן הברווז מתחתית המחבת, למדוד 1/4 כוס, ושומרים את השאר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הקטנת חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
שים את מחבת broiler על הכיריים מעל חום בינוני ולהוסיף את 1/4 כוס השומן.
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
15
מוסיפים את הבצלים, הסלרי, המלח והפלפל. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים והסלרי שקופים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
בינתיים, לשלב את לחם התירס, קרקרים צדפות, טימין, מרווה, ביצים, צדפות והאלכוהול שלהם בקערת ערבוב גדולה ולהשתמש בידיים שלך לערבב היטב, לשבור את הצדפות כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
17
מוסיפים את תערובת הבצל והסלרי לקערה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
העבר את הרוטב בחזרה למחבת המטגן והתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
19
שים את הרוטב על המדף האמצעי של התנור ואופים עד חום זהוב פריך סביב הקצוות, על 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
מעבירים את הברווז למגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם