קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ברווז צלוי פריך עם זיתים

ברווז צלוי פריך עם זיתים
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ציר עוף, ברווז, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז עם זיתים וקוסקוס.

הוראות

1
מתכון זה מניב ברווז צלוי עסיסי, שכל פירור שלו הוא רך וטעים, וכמו תוצר לוואי, חצי ליטר טוב של שומן ברווז. שום טבחית ששווה את המלח שלה לא תבזבז חתיכה מהחומר היקר הזה, שמוחזק בסיר במקרר ומשמש לטיגון וחומרי טעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
חתוך כל דשי שומן על הברווז, ולמשוך את כל גושי שומן תחוב בפנים. לשטוף ולייבש את הברווז, ואז לדקור קלות בכל רחבי עם שיפוד (כ 20-30 פעמים), מנסה לחדור את העור אבל לא את הבשר מתחת. לשפשף בכל רחבי עם מלח ומפזרים כמה בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
שים על מתלה וצלי הפוך במשך 3 שעות ב 250° F (200° f הסעה).
4
מסננים את השומן לתוך קערה, להגדיר את הברווז בדרך הנכונה למעלה ולהגדיל את החום ל 350° F (325° f הסעה) במשך 45 דקות יותר, עד השחמה יפה. השאירו לעמוד במשך 15 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
להפחית את ציר העוף עם עגבניות ועשבי תיבול לעקביות saucelike, ולאחר מכן מסננים למחבת נקייה. מבשלים את הזיתים במים במשך 2 דקות כדי למתן את הטעם, ולאחר מכן מסננים ומערבבים לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
חותכים את הברווז לחתיכות ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ברווז שלםברווז שלם
7
סודי Raynaudes
8
זיתים אפויים: זה גילוי איך זיתים הופכים על ידי חימום, הטעם שלהם התרכך וריכך. בפעם הבאה שאתה רוצה להגיש זיתים עם משקאות, נסה לאפות אותם.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
חותכים ריבוע של נייר ולשים בתבנית אפייה קטנה, מושך את הצדדים. שים זיתים שטופים באמצע עם התזה של שמן זית, חצי תריסר גרגירי פלפל, ציפורן חצויה של שום, כמה זרעי כוסברה, עלה דפנה ורצועת גרידת תפוז. לעטוף בנייר כדי לסגור את הזיתים לחלוטין ואז אופים ב 350° F (325°f הסעה) במשך 10 דקות או עד חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
גרידה כתומהגרידה כתומה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
מגישים בחבילה לסכל.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
משולחן בטארן של אורלנדו מארין. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Orlando Murrin And Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams, Inc.