קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

ברווז צלוי פריך עם זיתים

ברווז צלוי פריך עם זיתים
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ציר עוף, ברווז, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז עם זיתים וקוסקוס.

הוראות

1
מתכון זה מניב ברווז צלוי עסיסי, שכל פירור שלו הוא רך וטעים, וכמו תוצר לוואי, חצי ליטר טוב של שומן ברווז. שום טבחית ששווה את המלח שלה לא תבזבז חתיכה מהחומר היקר הזה, שמוחזק בסיר במקרר ומשמש לטיגון וחומרי טעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חתוך כל דשי שומן על הברווז, ולמשוך את כל גושי שומן תחוב בפנים. לשטוף ולייבש את הברווז, ואז לדקור קלות בכל רחבי עם שיפוד (כ 20-30 פעמים), מנסה לחדור את העור אבל לא את הבשר מתחת. לשפשף בכל רחבי עם מלח ומפזרים כמה בתוך החלל.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
שים על מתלה וצלי הפוך במשך 3 שעות ב 250° F (200° f הסעה).
4
מסננים את השומן לתוך קערה, להגדיר את הברווז בדרך הנכונה למעלה ולהגדיל את החום ל 350° F (325° f הסעה) במשך 45 דקות יותר, עד השחמה יפה. השאירו לעמוד במשך 15 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
להפחית את ציר העוף עם עגבניות ועשבי תיבול לעקביות saucelike, ולאחר מכן מסננים למחבת נקייה. מבשלים את הזיתים במים במשך 2 דקות כדי למתן את הטעם, ולאחר מכן מסננים ומערבבים לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים את הברווז לחתיכות ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
7
סודי Raynaudes
8
זיתים אפויים: זה גילוי איך זיתים הופכים על ידי חימום, הטעם שלהם התרכך וריכך. בפעם הבאה שאתה רוצה להגיש זיתים עם משקאות, נסה לאפות אותם.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
חותכים ריבוע של נייר ולשים בתבנית אפייה קטנה, מושך את הצדדים. שים זיתים שטופים באמצע עם התזה של שמן זית, חצי תריסר גרגירי פלפל, ציפורן חצויה של שום, כמה זרעי כוסברה, עלה דפנה ורצועת גרידת תפוז. לעטוף בנייר כדי לסגור את הזיתים לחלוטין ואז אופים ב 350° F (325°f הסעה) במשך 10 דקות או עד חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מגישים בחבילה לסכל.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
משולחן בטארן של אורלנדו מארין. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Orlando Murrin And Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams, Inc.