ברווז צלוי פריך עם זיתים
מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ציר עוף, ברווז, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: זיתים Canard Aux (ברווז צלוי עם זיתים), ברווז צלוי פריך עם רוטב דובדבן ורוזמרין, ו ברווז עם זיתים וקוסקוס.
הוראות
מתכון זה מניב ברווז צלוי עסיסי, שכל פירור שלו הוא רך וטעים, וכמו תוצר לוואי, חצי ליטר טוב של שומן ברווז. שום טבחית ששווה את המלח שלה לא תבזבז חתיכה מהחומר היקר הזה, שמוחזק בסיר במקרר ומשמש לטיגון וחומרי טעם.
חתוך כל דשי שומן על הברווז, ולמשוך את כל גושי שומן תחוב בפנים. לשטוף ולייבש את הברווז, ואז לדקור קלות בכל רחבי עם שיפוד (כ 20-30 פעמים), מנסה לחדור את העור אבל לא את הבשר מתחת. לשפשף בכל רחבי עם מלח ומפזרים כמה בתוך החלל.
שים על מתלה וצלי הפוך במשך 3 שעות ב 250° F (200° f הסעה).
מסננים את השומן לתוך קערה, להגדיר את הברווז בדרך הנכונה למעלה ולהגדיל את החום ל 350° F (325° f הסעה) במשך 45 דקות יותר, עד השחמה יפה. השאירו לעמוד במשך 15 דקות, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
להפחית את ציר העוף עם עגבניות ועשבי תיבול לעקביות saucelike, ולאחר מכן מסננים למחבת נקייה. מבשלים את הזיתים במים במשך 2 דקות כדי למתן את הטעם, ולאחר מכן מסננים ומערבבים לתוך הרוטב.
חותכים את הברווז לחתיכות ומגישים עם הרוטב.
זיתים אפויים: זה גילוי איך זיתים הופכים על ידי חימום, הטעם שלהם התרכך וריכך. בפעם הבאה שאתה רוצה להגיש זיתים עם משקאות, נסה לאפות אותם.
חותכים ריבוע של נייר ולשים בתבנית אפייה קטנה, מושך את הצדדים. שים זיתים שטופים באמצע עם התזה של שמן זית, חצי תריסר גרגירי פלפל, ציפורן חצויה של שום, כמה זרעי כוסברה, עלה דפנה ורצועת גרידת תפוז. לעטוף בנייר כדי לסגור את הזיתים לחלוטין ואז אופים ב 350° F (325°f הסעה) במשך 10 דקות או עד חצי שעה.
משולחן בטארן של אורלנדו מארין. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Orlando Murrin And Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams, Inc.