קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ברולה תירס עם בייקון מתובל בייקון & עגבניות סורבה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 837 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו מאפינס תירס עם בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סורבה: תצטרך להתחיל את סורבה לפחות יום אחד קדימה, כך שזה יהיה להקשיח כראוי. הכינו אמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סורבהסורבה
2
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה. זרוק אותם מים רותחים כדי blanch על 30 שניות ולאחר מכן להעביר לאמבט מי קרח. עורות צריך לקלף בקלות עם סכין קטנה, חדה. רבע אותם ולהסיר את הזרעים, ולאחר מכן לטגן אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים את המים, סירופ תירס, פפריקה ואבקת חלב (אם משתמשים) לסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר את המחבת מהחום. כאשר מגניב, לערבב פירה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים תערובת במכונת גלידה ותהליך על פי הוראות היצרן. גרוטאות סורבה לתוך מיכל עם מכסה להקפיא עד קשה. הלילה הוא best.To הפוך את בייקון מסוכר פיקנטי: בערך לקצוץ את הבייקון, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון, יחד עם סוכר חום קאיין. דופק 10, או 12 פעמים עד תערובת גסה ומתפוררת מושגת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סורבהסורבה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את תערובת הבייקון ומבשלים ערבוב לעתים קרובות מאוד עד הבייקון מתחיל לבשל ואת caramelizes הסוכר. אל תבשלו אותו לפריך מאוד ואל תתנו הסוכר לשרוף. טעם לעתים קרובות. כאשר הבייקון מבושל אבל עדיין קצת לעיס להסיר אותו מהמחבת כדי להפסיק לבשל ולהעביר אותו לצלחת cool.To הפוך את ברולה תירס: מחממים תנור ל 300 מעלות. להביא את הקרם, קלחי שמור, וסוכר לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר מהחום, ולכסות 30 דקות עד שהטעמים מתפתחים. בקערה בגודל בינוני לטאטא את חלמוני הביצה עד קצף היטב וקל יותר בצבע. מסננים את תערובת הקרם בעת שטאטא לתוך אותה קערה, להשליך כל מוצקים. לשטוף את הסיר ולשים את תערובת קרם וחלמון בחזרה למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל הזמן עד התערובת מתעבה במקצת. מסננים את התערובת שוב.מחלקים את גרעיני התירס לארבעה ראמקינס 6-ovenproof. מעל כל אחד עם כ - ¼ של תערובת הקרם, משאיר כ-אינץ ' של שטח על השפה של ramekin. הגדר את ramekins מלא לתוך תבנית אפייה. ממלאים את המחבת על ½ דרך עד הצדדים של ramekins עם מים בזהירות להעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד ערכות פודינג, כ 45 דקות. מגניב completely.To מגישים: בערך לקצוץ את הבייקון מסוכר לתערובת בכובד ראש. לחלק אותו באופן שווה על גבי 4 ramekins, להפיץ כדי לכסות היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins תחת broiler עד תערובת הבייקון מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
הסר מן broiler לתת מגניב לחלוטין. לחלופין אתה יכול להשתמש מבער קטן כדי caramelize בייקון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף קטנה של סורבה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים