ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ברולה תירס עם בייקון מתובל בייקון & עגבניות סורבה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 837 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו מאפינס תירס עם בייקון מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סורבה: תצטרך להתחיל את סורבה לפחות יום אחד קדימה, כך שזה יהיה להקשיח כראוי. הכינו אמבטיית מי קרח.
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה. זרוק אותם מים רותחים כדי blanch על 30 שניות ולאחר מכן להעביר לאמבט מי קרח. עורות צריך לקלף בקלות עם סכין קטנה, חדה. רבע אותם ולהסיר את הזרעים, ולאחר מכן לטגן אותם בבלנדר.
מוסיפים את המים, סירופ תירס, פפריקה ואבקת חלב (אם משתמשים) לסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
הסר את המחבת מהחום. כאשר מגניב, לערבב פירה עגבניות.
מניחים תערובת במכונת גלידה ותהליך על פי הוראות היצרן. גרוטאות סורבה לתוך מיכל עם מכסה להקפיא עד קשה. הלילה הוא best.To הפוך את בייקון מסוכר פיקנטי: בערך לקצוץ את הבייקון, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון, יחד עם סוכר חום קאיין. דופק 10, או 12 פעמים עד תערובת גסה ומתפוררת מושגת.
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת הבייקון ומבשלים ערבוב לעתים קרובות מאוד עד הבייקון מתחיל לבשל ואת caramelizes הסוכר. אל תבשלו אותו לפריך מאוד ואל תתנו הסוכר לשרוף. טעם לעתים קרובות. כאשר הבייקון מבושל אבל עדיין קצת לעיס להסיר אותו מהמחבת כדי להפסיק לבשל ולהעביר אותו לצלחת cool.To הפוך את ברולה תירס: מחממים תנור ל 300 מעלות. להביא את הקרם, קלחי שמור, וסוכר לרתיחה בסיר.
הסר מהחום, ולכסות 30 דקות עד שהטעמים מתפתחים. בקערה בגודל בינוני לטאטא את חלמוני הביצה עד קצף היטב וקל יותר בצבע. מסננים את תערובת הקרם בעת שטאטא לתוך אותה קערה, להשליך כל מוצקים. לשטוף את הסיר ולשים את תערובת קרם וחלמון בחזרה למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל הזמן עד התערובת מתעבה במקצת. מסננים את התערובת שוב.מחלקים את גרעיני התירס לארבעה ראמקינס 6-ovenproof. מעל כל אחד עם כ - ¼ של תערובת הקרם, משאיר כ-אינץ ' של שטח על השפה של ramekin. הגדר את ramekins מלא לתוך תבנית אפייה. ממלאים את המחבת על ½ דרך עד הצדדים של ramekins עם מים בזהירות להעביר לתנור.
אופים עד ערכות פודינג, כ 45 דקות. מגניב completely.To מגישים: בערך לקצוץ את הבייקון מסוכר לתערובת בכובד ראש. לחלק אותו באופן שווה על גבי 4 ramekins, להפיץ כדי לכסות היטב.
מניחים את ramekins תחת broiler עד תערובת הבייקון מתחיל בועה.
הסר מן broiler לתת מגניב לחלוטין. לחלופין אתה יכול להשתמש מבער קטן כדי caramelize בייקון מסוכר.
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף קטנה של סורבה עגבניות.