קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ברולה תירס עם בייקון מתובל בייקון & עגבניות סורבה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 837 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו מאפינס תירס עם בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סורבה: תצטרך להתחיל את סורבה לפחות יום אחד קדימה, כך שזה יהיה להקשיח כראוי. הכינו אמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סורבהסורבה
2
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה. זרוק אותם מים רותחים כדי blanch על 30 שניות ולאחר מכן להעביר לאמבט מי קרח. עורות צריך לקלף בקלות עם סכין קטנה, חדה. רבע אותם ולהסיר את הזרעים, ולאחר מכן לטגן אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוסיפים את המים, סירופ תירס, פפריקה ואבקת חלב (אם משתמשים) לסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
הסר את המחבת מהחום. כאשר מגניב, לערבב פירה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים תערובת במכונת גלידה ותהליך על פי הוראות היצרן. גרוטאות סורבה לתוך מיכל עם מכסה להקפיא עד קשה. הלילה הוא best.To הפוך את בייקון מסוכר פיקנטי: בערך לקצוץ את הבייקון, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון, יחד עם סוכר חום קאיין. דופק 10, או 12 פעמים עד תערובת גסה ומתפוררת מושגת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
סורבהסורבה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את תערובת הבייקון ומבשלים ערבוב לעתים קרובות מאוד עד הבייקון מתחיל לבשל ואת caramelizes הסוכר. אל תבשלו אותו לפריך מאוד ואל תתנו הסוכר לשרוף. טעם לעתים קרובות. כאשר הבייקון מבושל אבל עדיין קצת לעיס להסיר אותו מהמחבת כדי להפסיק לבשל ולהעביר אותו לצלחת cool.To הפוך את ברולה תירס: מחממים תנור ל 300 מעלות. להביא את הקרם, קלחי שמור, וסוכר לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
הסר מהחום, ולכסות 30 דקות עד שהטעמים מתפתחים. בקערה בגודל בינוני לטאטא את חלמוני הביצה עד קצף היטב וקל יותר בצבע. מסננים את תערובת הקרם בעת שטאטא לתוך אותה קערה, להשליך כל מוצקים. לשטוף את הסיר ולשים את תערובת קרם וחלמון בחזרה למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל הזמן עד התערובת מתעבה במקצת. מסננים את התערובת שוב.מחלקים את גרעיני התירס לארבעה ראמקינס 6-ovenproof. מעל כל אחד עם כ - ¼ של תערובת הקרם, משאיר כ-אינץ ' של שטח על השפה של ramekin. הגדר את ramekins מלא לתוך תבנית אפייה. ממלאים את המחבת על ½ דרך עד הצדדים של ramekins עם מים בזהירות להעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עד ערכות פודינג, כ 45 דקות. מגניב completely.To מגישים: בערך לקצוץ את הבייקון מסוכר לתערובת בכובד ראש. לחלק אותו באופן שווה על גבי 4 ramekins, להפיץ כדי לכסות היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins תחת broiler עד תערובת הבייקון מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
הסר מן broiler לתת מגניב לחלוטין. לחלופין אתה יכול להשתמש מבער קטן כדי caramelize בייקון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
12
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף קטנה של סורבה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות