קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות

ברולה תירס עם בייקון מתובל וסורבה עגבניות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? ברולה תירס עם בייקון מתובל בייקון & עגבניות סורבה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 837 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, מים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עגבניה מסוכרת ובייקון מסוכר פיזזן ומסגיר, סלסה תירס בייקון מסוכר, ו מאפינס תירס עם בייקון מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את סורבה: תצטרך להתחיל את סורבה לפחות יום אחד קדימה, כך שזה יהיה להקשיח כראוי. הכינו אמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סורבהסורבה
2
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה. זרוק אותם מים רותחים כדי blanch על 30 שניות ולאחר מכן להעביר לאמבט מי קרח. עורות צריך לקלף בקלות עם סכין קטנה, חדה. רבע אותם ולהסיר את הזרעים, ולאחר מכן לטגן אותם בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מוסיפים את המים, סירופ תירס, פפריקה ואבקת חלב (אם משתמשים) לסיר בינוני. להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר את המחבת מהחום. כאשר מגניב, לערבב פירה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים תערובת במכונת גלידה ותהליך על פי הוראות היצרן. גרוטאות סורבה לתוך מיכל עם מכסה להקפיא עד קשה. הלילה הוא best.To הפוך את בייקון מסוכר פיקנטי: בערך לקצוץ את הבייקון, ולאחר מכן להעביר אותו למעבד מזון, יחד עם סוכר חום קאיין. דופק 10, או 12 פעמים עד תערובת גסה ומתפוררת מושגת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
סורבהסורבה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את תערובת הבייקון ומבשלים ערבוב לעתים קרובות מאוד עד הבייקון מתחיל לבשל ואת caramelizes הסוכר. אל תבשלו אותו לפריך מאוד ואל תתנו הסוכר לשרוף. טעם לעתים קרובות. כאשר הבייקון מבושל אבל עדיין קצת לעיס להסיר אותו מהמחבת כדי להפסיק לבשל ולהעביר אותו לצלחת cool.To הפוך את ברולה תירס: מחממים תנור ל 300 מעלות. להביא את הקרם, קלחי שמור, וסוכר לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מהחום, ולכסות 30 דקות עד שהטעמים מתפתחים. בקערה בגודל בינוני לטאטא את חלמוני הביצה עד קצף היטב וקל יותר בצבע. מסננים את תערובת הקרם בעת שטאטא לתוך אותה קערה, להשליך כל מוצקים. לשטוף את הסיר ולשים את תערובת קרם וחלמון בחזרה למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל הזמן עד התערובת מתעבה במקצת. מסננים את התערובת שוב.מחלקים את גרעיני התירס לארבעה ראמקינס 6-ovenproof. מעל כל אחד עם כ - ¼ של תערובת הקרם, משאיר כ-אינץ ' של שטח על השפה של ramekin. הגדר את ramekins מלא לתוך תבנית אפייה. ממלאים את המחבת על ½ דרך עד הצדדים של ramekins עם מים בזהירות להעביר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
אופים עד ערכות פודינג, כ 45 דקות. מגניב completely.To מגישים: בערך לקצוץ את הבייקון מסוכר לתערובת בכובד ראש. לחלק אותו באופן שווה על גבי 4 ramekins, להפיץ כדי לכסות היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מניחים את ramekins תחת broiler עד תערובת הבייקון מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
11
הסר מן broiler לתת מגניב לחלוטין. לחלופין אתה יכול להשתמש מבער קטן כדי caramelize בייקון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
12
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף קטנה של סורבה עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'