ברוסקטה.
Bruschettan הוא טבעוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך לחם שאור, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו ברוסקטה., ברוסקטה., ו ברוסקטה. (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמן זית ושום, ומברשת על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מפזרים עשבי תיבול, מלח ים ופלפל, לחיצה על הלחם לדבוק.
לחם גריל 2 דקות בכל צד על מחבת גריל מחוממת עד קלוי, או אופים ישירות על מתלה תנור באמצע ב 400 במשך 10 עד 12 דקות.
מגישים עם מרק צדפות או עקף עם פרוסות דקות של מוצרלה טריים קצוץ, עגבניות מיובשות במרינדה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.