קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה גבינת עיזים עם עגבניות

ברוסקטה גבינת עיזים עם עגבניות
ברוסקטה גבינת עיזים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 76 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך עגבניות משומר, פתיתי פלפל, בולי עץ גבינת עיזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה עם תפוחי אדמה סגולים, עגבניות וגבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וברוסקטה עגבניות מיובשות עם מחית אורן אגוז קלוי וגבינת עיזים, ו ברוסקטה גבינת תאנה ועז.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. ב ungreased 1 ליטר רדוד צלחת gratin אטום או 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, מקום גבינה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים עגבניות, זיתים, עלי טימין ופתיתי פלפל על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
זיתיםזיתים
פלפלפלפל
3
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
4
אופים 15 עד 20 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים עם פרוסות באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו