קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ברוסקטה ים תיכונית

ברוסקטה ים תיכונית
ברוסקטה ים תיכונית עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן זית, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו ברוסקטה ים תיכונית, ברוסקטה ים תיכונית, ו ברוסקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מזלפים את פרוסות הלחם בשמן זית. צולים את הלחם עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מוציאים את הלחם וסוחטים את מיץ הלימון מעל פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מפזרים את פרוסות הלחם עם אורגנו מיובש, מלח ופלפל.;
מרכיבים שתצטרך
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
בקערה בינונית שלבו את הריקוטה, העגבניות, 3 כפות הנענע, המלח והפלפל. מערבבים בעדינות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
לפי עוגהלפי עוגה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
להגשה, כף את תוספת הגבינה מעל הלחם ופזר עוד נענע קצוצה מעל הברוסקטה לקישוט, או הניח את תוספת הגבינה בקערה והגיש לצד הלחם הצלוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק