ברוסקטה ים תיכונית
ברוסקטה ים תיכונית עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 324 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 6 . גשו לסופר וקנו אורגנו, שמן זית, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו ברוסקטה ים תיכונית, ברוסקטה ים תיכונית, ו ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם.
מזלפים את פרוסות הלחם בשמן זית. צולים את הלחם עד להזהבה משני הצדדים, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מוציאים את הלחם וסוחטים את מיץ הלימון מעל פרוסות הלחם.
מפזרים את פרוסות הלחם עם אורגנו מיובש, מלח ופלפל.;
בקערה בינונית שלבו את הריקוטה, העגבניות, 3 כפות הנענע, המלח והפלפל. מערבבים בעדינות לשילוב.
להגשה, כף את תוספת הגבינה מעל הלחם ופזר עוד נענע קצוצה מעל הברוסקטה לקישוט, או הניח את תוספת הגבינה בקערה והגיש לצד הלחם הצלוי.