חצילים צלויים קפונטה ברוסקטה עם סלטה ריקוטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 983 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פתיתי צ'ילה, צימוקים זהובים, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברוסקטה קפונאטה בגריל, פנה עם קישואים בגריל, ריקוטה סלטה, נענע, ו סקווש צהוב עם סלטן ריקוטה ועגבניות בגריל + בגידה אוקסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
מברישים את העגבניות והחצילים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל החצילים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 4 דקות בכל צד. גריל העגבניות עד חרוך בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הסר את החצילים והעגבניות מהחום וחותך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מחממים 2 כפות של שמן קנולה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את החצילים והעגבניות ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מוסיפים את הזיתים, חומץ, צימוקים, צלפים, סוכר, פתיתי צ ' ילה, שמן זית להתיז גדול, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ליקוריץ צהוב וירוק
8
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר את הקפונטה לקערה ולשמור על טמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. הקפונטה יכולה להתבצע 1 יום מראש, מכוסה ומקורר. הביאו את הקפונטה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
בינתיים, גריל את הלחם משני הצדדים עד חרוך מעט, כ -30 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
הסר את הלחם מן הגריל טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מעל כל פרוסת לחם עם חלק מהקפונטה ומפזרים את הריקוטה סלטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
לטפטף את החלק העליון של כל פרוסת לחם עם שמן זית יותר לפזר בזיליקום על גבי.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.