קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה

ברוסקטה עם קפונטה חצילים בגריל עם סלטה ריקוטה
חצילים צלויים קפונטה ברוסקטה עם סלטה ריקוטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 983 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך פתיתי צ'ילה, צימוקים זהובים, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ברוסקטה קפונאטה בגריל, פנה עם קישואים בגריל, ריקוטה סלטה, נענע, ו סקווש צהוב עם סלטן ריקוטה ועגבניות בגריל + בגידה אוקסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מברישים את העגבניות והחצילים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל החצילים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 4 דקות בכל צד. גריל העגבניות עד חרוך בכל רחבי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הסר את החצילים והעגבניות מהחום וחותך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מחממים 2 כפות של שמן קנולה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את החצילים והעגבניות ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מוסיפים את הזיתים, חומץ, צימוקים, צלפים, סוכר, פתיתי צ ' ילה, שמן זית להתיז גדול, מלח ופלפל. להביא לרתיחה. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום ופטרוזיליה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להעביר את הקפונטה לקערה ולשמור על טמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה. הקפונטה יכולה להתבצע 1 יום מראש, מכוסה ומקורר. הביאו את הקפונטה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
בינתיים, גריל את הלחם משני הצדדים עד חרוך מעט, כ -30 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
הסר את הלחם מן הגריל טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מעל כל פרוסת לחם עם חלק מהקפונטה ומפזרים את הריקוטה סלטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
לטפטף את החלק העליון של כל פרוסת לחם עם שמן זית יותר לפזר בזיליקום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1גבעול גדולסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים גלובוס, לחתוך לפרוסות בעובי 3/4 אינץחצילים גלובוס, לחתוך לפרוסות בעובי 3/4 אינץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץ, ועוד לקישוטבזיליקום טרי קצוץ, ועוד לקישוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים זהוביםצימוקים זהובים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1כיכרלחם איטלקי, פרוס לפרוסות בעובי 1/2 אינץלחם איטלקי, פרוס לפרוסות בעובי 1/2 אינץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים ירוקים סיציליאניים, מגולענים וקצוציםזיתים ירוקים סיציליאניים, מגולענים וקצוצים4עגבניות שזיף, חצוי לאורכועגבניות שזיף, חצוי לאורכו1צביטהצבוט פתיתי צ'ילה אדומיםצבוט פתיתי צ'ילה אדומים1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ריקוטה סלטה, התפוררהריקוטה סלטה, התפוררה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo