קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

ברוקולי Rabe פסטו ברוסקטה

ברוקולי Rabe פסטו ברוסקטה
ברוקולי Rabe פסטו ברוסקטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, מלח כשר ופלפל, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי רב ברוסקטה, בוראטה ברוסקטה עם ברוקולי ראבה, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe פסטו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
מורחים את הפיסטוקים בצלחת עוגה וטוסט במשך כ -10 דקות, עד ריחני וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
4
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את האספסוף ברוקולי ומבשלים עד פריך-מכרז, 2 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים. לסחוט יבש, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
6
במעבד מזון, דופק את הפיסטוקים עם השום עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הברוקולי ואת הדופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את שמן הזית ואת התהליך עד incorporated. מערבבים את הפקורינו, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.