ברוקולי בגנה קאודה צלוי
ברוקולי bagna Cauda קלוי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 370 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אנשובי, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי קלוי Bagna Cauda, ברוקולי עם Bagna Cauda, ו ברוקולי Bagna Càuda (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרחי ברוקולי על סחף או גיליון עוגיות מצופה קלף. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. צלי במשך 20-25 דקות ולהסיר.
במחבת קטנה, ממיסים חמאה ושמן זית על אש בינונית.
מוסיפים שום ואנשובי וטחון במשך כשלוש דקות.
מוסיפים יין ולימון ומאפשרים להפחית לדקה או שתיים. מתבלים בפלפל שחור אם תרצו.
בינתיים, במחבת קטנה נוספת על אש בינונית, שקדים טוסט עד שהם משחימים קלות, דואגים לא לשרוף אותם.
לטפטף רוטב ולפזר שקדים וגבינת פרמזן על ברוקולי, ולאחר מכן לשרת. או, לטבול את הברוקולי ברוטב ליד השולחן. תהנו!