ברוקולי בריח לימון רב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ריחני לימון Rabe. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, פלפל, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו ברוקולי בריח לימון, סופלה ברוקולי בריח לימון, ו ברוקולי עם לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 4 ליטרים מים חמים לרתיחה בתנור הולנדי גדול ומכוסה. לקצץ קצוות גסים מברוקולי רבה.
מערבבים אבקת שום, מלח ופלפל אדום; להפריש.
מניחים ברוקולי rabe במים רותחים; לבשל, חשוף, 5 עד 6 דקות או עד פריך במכרז.
לנקז ולצלול ברוקולי rabe לתוך מי קרח; לנקז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בתערובת אבקת שום.
הוסף ברוקולי rabe, משליך מעיל. קוק, הופך כל 1 עד 2 דקות, עד מחומם היטב.
מפזרים קליפה לימון; לזרוק היטב.