ברוקולי וטופו מוקפץ
ברוקולי וטופו מוקפץ נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, חתיכות קשיו, שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 99%. נסו עוף וברוקולי מוקפצים, מוקפץ בקר וברוקולי, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בוטנים בווק או במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים שום ומבשלים כמה שניות עד שהוא מתחיל להשחים.
מוסיפים את הפלפל והברוקולי; מבשלים עד שהפלפל מתחיל להשחים ולהתרכך, כ -5 דקות.
מערבבים יחד את מרק העוף, רוטב הסויה, השרי ועמילן התירס עד להמסה.
יוצקים את הרוטב לווק ומביאים לרתיחה. מערבבים פנימה את הטופו ומבשלים עד שהוא חם, בערך 1 דקה.
מקשטים בחתיכות קשיו להגשה.