ברוקולי וסלט סלרי
ברוקולי וסלט סלרי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, גבעולי סלרי, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: אינגריד הופמן טובה יותר בחצי ברוקולי וסלט סלרי, סלט סלרי עם Edamame, ו שומר וסלט סלרי.
הוראות
מערבבים את הברוקולי, סלרי ובצל אדום בקערת ערבוב גדולה.
כדי להכין את הרוטב, בקערה קטנה לשלב את המיונז, מיץ ליים, גרידה, כמון, אבקת צ ' ילי, סוכר, מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומאפשרים לסלט לשבת לפחות 30 דקות, משליכים מדי פעם כדי לשלב היטב. למעלה עם צימוקים לפני ההגשה.