ברוקולי וצ'דר-קליפות תפוחי אדמה ממולאות בקרם אבוקדו
ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה ממולאות בצ'דר עם קרם אבוקדו עשויות להיות רק ההור ד' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 308 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 52 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, פרחי ברוקולי, תפוחי אדמה באיידהו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 82%. ציון זה הוא מדהים. נסו ברוקולי וצ'דר-קליפות תפוחי אדמה ממולאות בקרם אבוקדו, קליפות תפוחי אדמה ברוקולי וצ'דר עם קרם אבוקדו, ו עורות תפוחי אדמה רזים של ברוקולי וצ'דר עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
פירסו תפוחי אדמה מספר פעמים בעזרת מזלג ועטפו במגבות נייר. מיקרוגל גבוה במשך 13 עד 15 דקות, עד שתפוחי האדמה מבושלים.
מוציאים מהמיקרוגל ומצננים עד שקל לטפל בתפוחי אדמה. פורסים תפוחי אדמה לשניים לאורכם. בעזרת כף גורפים את כל החלק הפנימי של תפוח האדמה למעט 1/8 אינץ ' ומשאירים את העור שלם. שמור בשר תפוחי אדמה אסוף לשימוש אחר.
מברישים בשמן בתוך תפוחי האדמה ומחוצה לה ומפזרים מלח.
מניחים תפוחי אדמה, עם העור כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהקליפות פריכות והקצוות מזהיבים, כ -20 דקות.
בינתיים, להכין את המילוי. אדים את הברוקולי עד שהוא רך פריך, כ -3 עד 4 דקות.
מסננים ומניחים בצד. מרססים תבנית טפלון בתרסיס בישול ומחממים מראש על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון הקנדי ומבשלים עד לערבוב פריך לעיתים קרובות, כ -3 עד 4 דקות. מילואים.
להכנת קרם אבוקדו, שלבו בקערה הקטנה של מעבד מזון חלבוני בצל ירוק, אבוקדו, מיץ ליים שמנת חמוצה, כוסברה, שום ומלח ועבדו על גבוה עד לקבלת תערובת חלקה. בערך 30 שניות.
זורקים את הברוקולי עם גבינה ומילוי כף באופן שווה בין תפוחי האדמה. מנמיכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומחזירים תפוחי אדמה לתנור עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות. כף 1 כף מקרם האבוקדו על גבי תפוחי אדמה מלאים בברוקולי, ואז למעלה עם ירקות בצל ירוק ו -1 כפית חתיכות בייקון פריכות.