ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה ממולאות בצ'דר עם קרם אבוקדו
ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה ממולאות צ'דר עם קרם אבוקדו עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 308 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אבוקדו, פרחי ברוקולי, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה צ'דר עם קרם אבוקדו, מרק ברוקולי עם קליפות תפוחי אדמה צ'דר, ו ברוקולי וקליפות תפוחי אדמה רזות צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג לעטוף במגבות נייר. מיקרוגל על גבוה במשך 13 עד 15 דקות, עד תפוחי אדמה מבושלים דרך.
הסר מהמיקרוגל וקריר עד תפוחי אדמה קלים לטפל. פורסים תפוחי אדמה לחצי לאורכו. באמצעות כף, לגרוף את כל אבל 1/8 אינץ ' של החלק הפנימי של תפוח האדמה, משאיר את העור ללא פגע. עתודה גורפת בשר תפוחי אדמה לשימוש נוסף.
מברשת הן בתוך והן מחוץ תפוחי אדמה עם שמן ומפזרים מלח.
מניחים תפוחי אדמה, צד העור למטה, על גיליון אפייה ואופים עד עורות פריך וקצוות הם חום זהוב, כ 20 דקות.
בינתיים, להכין את המילוי. קיטור הברוקולי עד פריך במכרז, על 3 עד 4 דקות.
לנקז ולהניח בצד. לרסס מחבת nonstick עם ספריי בישול לחמם מראש על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבייקון הקנדי ומבשלים עד ערבוב פריך לעתים קרובות, על 3 עד 4 דקות. שמור.
כדי להפוך את קרם אבוקדו, לשלב לבן בצל ירוק, אבוקדו, מיץ ליים שמנת חמוצה, כוסברה, שום ומלח בקערה הקטנה של מעבד מזון ותהליך על גבוה עד חלקה. בערך 30 שניות.
לזרוק את הברוקולי עם גבינה וכפית מילוי שווה בין תפוחי אדמה. תנור נמוך ל 400 מעלות F ולהחזיר תפוחי אדמה לתנור עד גבינה מותכת, על 5 דקות. כף 1 כף של קרם אבוקדו על גבי תפוחי אדמה ממולאים ברוקולי, ולאחר מכן העליון עם בצל ירוק 1 כפית חתיכות בייקון טחון.