ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים ממולאים גבינה הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה באיידהו, פלפל קאיין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוקולי-ביצה ממולאת תפוחי אדמה אפויים, תפוחי אדמה אפויים ממולאים בברוקולי וצ'דר, ו ברוקולי ממולא פעמיים בטטות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור: מחממים תנור ל 40
2
לנקב תפוחי אדמה במזלג, ולעטוף כל אחד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד מכרז, 1 שעה.
4
מיקרוגל: לנקב תפוחי אדמה במזלג, ולעטוף כל אחד במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים במיקרוגל, ומבשלים על 8 דקות גבוהות, עד רק במכרז כאשר פירסינג עם מזלג (תפוחי אדמה ימשיכו לבשל כאשר הוסרו מהמיקרוגל).
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים חלב וקמח בסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מטאטא, עד מעובה, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים גבינה, מלח, פלפל, קאיין, ומקציפים עד שהרוטב חלק. המשך להתבשל, להקציף, 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים ברוקולי במנה בטוחה לחום במיקרוגל במשך 4-5 דקות, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4
תפוחי אדמה מבושלים לפצל פתוחים עם סכין. כף 1/2 ברוקולי כוס לתוך כל תפוח אדמה, העליון עם רוטב צ ' דר 1/4 כוס.