ברוקולי טונה אופים
אופים טונה ברוקולי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 193 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, קרם מרוכז של מרק עוף, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באורז המבושל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז ארוחת בוקר כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 92%. נסו טונאן וברוקולי אופים, אפיית פסטה טונה וברוקולי, ו טונאן ותירס אופים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את המרק, החלב ומיץ הלימון. מערבבים פנימה טונה, אורז ופלפל.
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן. צלחת פאי או צלחת קיש.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות. למעלה עם ברוקולי; מפזרים גבינה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. פינו נואר האורגני של סטולץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סטולץ אורגני פינו נואר]()
סטולץ אורגני פינו נואר
זה פינו מראה היטב עם צבע עשיר עמוק שלה ניחוח פרחוני עבור אורגני קולומביה ערוץ פינו נואר. הכל על מנת שהיין הזה יקבל בברכה שנים של יישון או ישתכר במקום.