קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

ברוקולי טורקיה אופים

ברוקולי טורקיה אופים
אם יש לכם אורז, חמאה, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש באורז הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו טורקיה ברוקולי אופים, טורקיה וברוקולי אופים, ו הילדים שלכם יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגישו להם את הלזניה ההודו והברוקולי הזו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים אורז ומערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' משלבים הודו, ברוקולי, גבינה ואורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
בקערה קטנה משלבים קרקרים מרוסקים וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים על תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 30 דקות, או עד שהקרקרים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה