קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

ברוקולי טורקיה אופים

ברוקולי טורקיה אופים
אם יש לכם אורז, חמאה, גבינת צ'דר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש באורז הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. נסו טורקיה ברוקולי אופים, טורקיה וברוקולי אופים, ו הילדים שלכם יאכלו את הברוקולי שלהם אם תגישו להם את הלזניה ההודו והברוקולי הזו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר להביא 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים אורז ומערבבים. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' משלבים הודו, ברוקולי, גבינה ואורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
בקערה קטנה משלבים קרקרים מרוסקים וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים על תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 30 דקות, או עד שהקרקרים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®