קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

צלי קדרה מיושן

צלי קדרה מיושן
צלי קדרה מיושן הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו צלי קדרה מיושן.

הוראות

1
חותכים חריצים עמוקים בחלק שומני של צלי; להכניס בייקון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2
מפזרים צלי עם 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
חום כל הצדדים של צלי בשמן חם בתנור הולנדי אטום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
להוסיף 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, הבא 4 מרכיבים; להביא לרתיחה על חום בינוני. להרתיח, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
הסר מהחום, ולכסות.
6
אופים ב 325 במשך 1 1/2 שעות או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר צלי מהתנור ההולנדי; להתחמם. מדוד טפטוף, וחזור לתנור ההולנדי.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
8
לטאטא יחד 1/4 כוס מים 1 כף קמח לכל כוס של טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
לטאטא תערובת קמח, הנותרים 3/4 כפית מלח, ונותר 1/4 כפית פלפל לתוך טפטוף; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מגישים עם צלי.