ברוקולי, ירך חזיר וגבינה מתקפלת
ברוקולי, ירך חזיר וגבינה מתקפלים יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 214 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ברוקולי & רוטב גבינה, ביצה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: גבינת פטה מתקפלת, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. Spray 2 יריעות עוגיות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק ומערבבים מים רותחים עד לבצק.
מניחים את הבצק על פני השטח מפוזר עם תערובת ביסקוויק; רול בתערובת ביסקוויק למעיל. ללוש 20 פעמים. מחלקים בצק ל 6 כדורים. להחזיר כדורים לקערה; לכסות בניילון נצמד.
מבשלים ברוקולי & רוטב גבינה כמו בימוי על תיבת; ריק לתוך קערה בינונית. מערבבים בשר חזיר, בצל וגבינת צ ' דר; להפריש. בקערה קטנה, להכות ביצה ומים עם מזלג או חוט להקציף עד מעורבב; להפריש.
לטפוח או לגלגל כדור 1 של בצק לסיבוב 7 אינץ'. כפית על תערובת 1/2 כוס חזיר על מחצית הסיבוב; להרטיב קצה עגול עם מים. מקפלים את החצי השני של הבצק עגול מעל מילוי; הקש קצה עם מזלג לאטום.
מניחים על גיליון עוגיות. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
מברשת צמרות של foldovers עם תערובת ביצה; מפזרים כל אחד עם 1/2 כפית גבינת פרמזן.
חותכים 3 חריצים בחלק העליון של כל קיטור לברוח.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב.