ברוקולי לימון שום קלוי
ברוקולי לימון קלוי שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 82 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1517 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 100% המנה הזו מעולה. נסו ברוקולי קלוי עם שום ולימון, ברוקולי לימון שום קלוי, ו ברוקולי קלוי עם לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בקערה גדולה, לזרוק פרחי ברוקולי עם שמן זית כתית נוספת, מלח ים, פלפל ושום.
מורחים את הברוקולי בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שפרחים רכים מספיק כדי לחדור את הגבעולים עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
להסיר ולהעביר מגש הגשה. לסחוט מיץ לימון בנדיבות על הברוקולי לפני ההגשה לסיום מרענן, חריף.