קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות92
מגזין

ברוקולי לימון שום קלוי

ברוקולי לימון שום קלוי
ברוקולי לימון קלוי שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 82 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1517 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, שום, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 100% המנה הזו מעולה. נסו ברוקולי קלוי עם שום ולימון, ברוקולי לימון שום קלוי, ו ברוקולי קלוי עם לימון ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לזרוק פרחי ברוקולי עם שמן זית כתית נוספת, מלח ים, פלפל ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
מלח יםמלח ים
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את הברוקולי בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שפרחים רכים מספיק כדי לחדור את הגבעולים עם מזלג, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
להסיר ולהעביר מגש הגשה. לסחוט מיץ לימון בנדיבות על הברוקולי לפני ההגשה לסיום מרענן, חריף.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ברוקוליברוקולי