ברוקולי מבושל Rabe עם רוטב עגבניות חריף הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מלח, גזר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה ועגבניות מיובשות, שום חריף ברוקולי רבה, ו תבשיל ברוקולי חריף.
הוראות
1
במעבד מזון, דק קוצצים את שומר וגזר. בסיר גדול, מחממים 1/3 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, השום, הרוזמרין ואת תערובת שומר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הם מאוד רך ומתחיל חום, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהרוטב סמיך, כ -10 דקות; משליכים את ספרי הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספסוף ברוקולי עד ירוק בהיר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז ולתת מגניב, ואז לחתוך גס.
7
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את 1/3 כוס שמן הזית הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שמתחיל חום, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים על אש נמוכה עד עבה מאוד, כ -15 דקות. מתבלים במלח.