קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי
ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שום, ברוקולי ראב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את החומץ מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 4 דקות. תניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. תכיני קערה גדולה של מי קרח. Blanch את הברוקולי raab במים רותחים במשך 3 דקות (המים לא צריך לחזור לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים אותו ומעבירים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
3
מסננים היטב לסחוט בעדינות את raab ברוקולי כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
4
מחממים את השום והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השום מתחיל להפוך זהב, 2 דקות; להסיר ולהשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את האנשובי, מועכים אותם עם גב כף עץ עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
7
מוסיפים את הברוקולי raab ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז ומחומם דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
8
טפטוף עם חומץ העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
9
מעבירים למגש ומגישים. הפוך מראש טיפים אתה יכול להפחית את החומץ ו blanch הברוקולי raab עד 6 שעות קדימה. השאירו את החומץ בטמפרטורת החדר ומקררים את ראב הברוקולי, ומחזירים אותו לטמפרטורת החדר לפני סיום המנה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
קלוריות
1
90, שומן
2
6, קלוריות שומן
1
50, שומן רווי
2
1, חלבון
3
5, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
260, כולסטרול
6
0, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
6, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן