קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי
ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שום, ברוקולי ראב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את החומץ מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 4 דקות. תניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. תכיני קערה גדולה של מי קרח. Blanch את הברוקולי raab במים רותחים במשך 3 דקות (המים לא צריך לחזור לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים אותו ומעבירים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
3
מסננים היטב לסחוט בעדינות את raab ברוקולי כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
מחממים את השום והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השום מתחיל להפוך זהב, 2 דקות; להסיר ולהשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיפים את האנשובי, מועכים אותם עם גב כף עץ עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
7
מוסיפים את הברוקולי raab ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז ומחומם דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
8
טפטוף עם חומץ העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מעבירים למגש ומגישים. הפוך מראש טיפים אתה יכול להפחית את החומץ ו blanch הברוקולי raab עד 6 שעות קדימה. השאירו את החומץ בטמפרטורת החדר ומקררים את ראב הברוקולי, ומחזירים אותו לטמפרטורת החדר לפני סיום המנה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
קלוריות
1
90, שומן
2
6, קלוריות שומן
1
50, שומן רווי
2
1, חלבון
3
5, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
260, כולסטרול
6
0, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
6, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן