קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי

ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי
ברוקולי מוקפץ Raab עם חומץ בלסמי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שום, ברוקולי ראב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקפץ רדיקיו עם דבש וחומץ בלסמי, שרימפס מוקפץ עם רוטב חומץ בלסמי חמאתי, ו חזה עוף מוקפץ עם רוטב פאן חומץ בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להרתיח את החומץ מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 4 דקות. תניח בצד. מביאים סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה על חום גבוה. תכיני קערה גדולה של מי קרח. Blanch את הברוקולי raab במים רותחים במשך 3 דקות (המים לא צריך לחזור לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים אותו ומעבירים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים היטב לסחוט בעדינות את raab ברוקולי כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מחממים את השום והשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השום מתחיל להפוך זהב, 2 דקות; להסיר ולהשליך את השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים את האנשובי, מועכים אותם עם גב כף עץ עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 5 עד 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
7
מוסיפים את הברוקולי raab ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד במכרז ומחומם דרך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
8
טפטוף עם חומץ העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מעבירים למגש ומגישים. הפוך מראש טיפים אתה יכול להפחית את החומץ ו blanch הברוקולי raab עד 6 שעות קדימה. השאירו את החומץ בטמפרטורת החדר ומקררים את ראב הברוקולי, ומחזירים אותו לטמפרטורת החדר לפני סיום המנה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1
קלוריות
1
90, שומן
2
6, קלוריות שומן
1
50, שומן רווי
2
1, חלבון
3
5, שומן חד רווי
4
7, פחמימות
5
260, כולסטרול
6
0, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
6, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן