ברוקולי מוקפץ Rabe
אם יש לכם ברוקולי ראבה, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. נסו מוקפץ ברוקולי רבה, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה (מתכונים דומים).
הוראות
Blanch ברוקולי rabe ב 2 קבוצות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד הגבעולים הם במכרז פריך, 2 עד 3 דקות, ואז לנקז היטב לטפוח יבש.
שמן חום עם פתיתי פלפל אדום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לטגן ברוקולי rabe עם 1/2 כפית מלח עד מצופה היטב, על 2 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ברוקולי rabe ניתן blanched 1 יום קדימה מקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני sautéing.