קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

ברוקולי מוקפץ Rabe

ברוקולי מוקפץ Rabe
אם יש לכם ברוקולי ראבה, שמן זית, פתיתי פלפל אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. נסו מוקפץ ברוקולי רבה, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Blanch ברוקולי rabe ב 2 קבוצות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד הגבעולים הם במכרז פריך, 2 עד 3 דקות, ואז לנקז היטב לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שמן חום עם פתיתי פלפל אדום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לטגן ברוקולי rabe עם 1/2 כפית מלח עד מצופה היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
ברוקולי rabe ניתן blanched 1 יום קדימה מקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני sautéing.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה