ברוקולי מוקפץ עם רוטב צדפות
ברוקולי מוקפץ עם רוטב צדפות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לכם רוטב צדפות, זנגביל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי מוקפץ ברוטב צדפות, ברוקולי מוקפץ עם רוטב צדפות, ו מערבבים בקר מטוגן וברוקולי ברוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרחי ברוקולי וגבעולים לחתיכות בגודל ביס כדי למדוד 10 כוסות.
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול; מוסיפים ברוקולי. מבשלים ברוקולי 4 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
שלב מרק הבא 6 מרכיבים (מרק דרך שמן שומשום); מערבבים היטב עם מקצף.
מחממים את שמן הירקות במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' ר ושום; לטגן 15 שניות.
מוסיפים תערובת מרק; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים ברוקולי; מבשלים 30 שניות, משליכים למעיל.