קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי מוקרם

ברוקולי מוקרם
ברוקולי גראטן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 338 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, חרדל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו ברוקולי ובשר חזיר מוקרם, ברוקולי מוקרם, ו ברוקולי מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומניחים בצד. ממיסים חמאה במחבת לא דביקה על אש בינונית-נמוכה. כאשר הקצף שוכך, להוסיף שום וחתיכות עד אור הזהב, על 2 דקות. מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מוסיפים פירורי לחם ומטוגנים עד שהם זהובים ופריכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
3
הסר מן החום, העונה עם מלח ופלפל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מניחים ברוקולי בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יוצקים שמנת כבדה 1/2 כוס פרמזן על ברוקולי ומערבבים היטב. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
ברוקוליברוקולי
פרמזןפרמזן
6
מערבבים נשאר 1/2 כוס פרמזן ופטרוזיליה עם תערובת פירורי לחם מקורר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
7
מפזרים תערובת שווה על ברוקולי ומכסים צלחת אפייה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים תבשיל במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רדיד ולהמשיך לאפות 15 דקות יותר, עד התבשיל מתחיל בועה בפינות, ופירורים פריכים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום