ברוקולי מוקרם
ברוקולי גראטן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 338 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, חרדל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו ברוקולי ובשר חזיר מוקרם, ברוקולי מוקרם, ו ברוקולי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' ומניחים בצד. ממיסים חמאה במחבת לא דביקה על אש בינונית-נמוכה. כאשר הקצף שוכך, להוסיף שום וחתיכות עד אור הזהב, על 2 דקות. מערבבים בחרדל.
מוסיפים פירורי לחם ומטוגנים עד שהם זהובים ופריכים, כ -5 דקות.
הסר מן החום, העונה עם מלח ופלפל ולתת מגניב.
מניחים ברוקולי בתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים שמנת כבדה 1/2 כוס פרמזן על ברוקולי ומערבבים היטב. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מערבבים נשאר 1/2 כוס פרמזן ופטרוזיליה עם תערובת פירורי לחם מקורר.
מפזרים תערובת שווה על ברוקולי ומכסים צלחת אפייה בנייר כסף.
אופים תבשיל במשך 20 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות 15 דקות יותר, עד התבשיל מתחיל בועה בפינות, ופירורים פריכים