ברוקולי מקרוני וגבינה עם ציפוי בייקון ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 887 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. . לכו לחנות ותביאו את התיבול של אדובו, בייקון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי עם גבינה וציפוי בייקון, בייקון וביצה מקרוני וגבינה, ו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חום 1 כפית חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בברוקולי ובצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לטאטא יחד את הביצים, 1 כפית הנותרים של חמאה, וחלב בקערה גדולה. מתבלים במלח, פלפל ותיבול אדובו. מערבבים ב 1 כוס גבינת צ ' דר, 1 כוס גבינת מוצרלה, תערובת ברוקולי וחצי של נאגטס תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
Adobo תיבול
גבינת צ'דר חדה קראפט®
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
נגיסי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מניחים מקרוני לתבנית האפייה ושופכים את תערובת הגבינה על הפסטה, ערבוב טוב. למעלה עם כוס 1 הנותרים של גבינת צ ' דר, 1 כוס מוצרלה, בייקון, נאגטס תפוחי אדמה. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
תפוח אדמה נא מגורר
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
נגיסי עוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 40 עד 45 דקות.