ברוקולי מקרוני וגבינה
מקרוני ברוקולי וגבינה דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מקרוני מרפק, פלפל טחון, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה לא כל כך מרהיב. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ארובה גבינה לבנה מקרוני וגבינה עם ברוקולי, ו מקרוני וגבינה עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני, לטאטא בקמח כל המטרה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות.
לטאטא בחלב בהדרגה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מוסיפים גבינה גרוסה, מלח ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים ברוקולי ופסטה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קל 11 - x 7 אינץ'.
מפזרים פירורי לחם; נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות.
כדי להבהיר: תחליף מנות שוות מופחת קלוריות מרגרינה, 2% חלב שומן מופחת, ו 2% מופחת שומן מגורר גבינת צ ' דר חדה, ולהפחית מלח 1/4 כפית. מבשלים לפי ההוראות, ויוצקים לתבנית אפייה. מערבבים יחד את המרגרינה שנותרה, נמסו ופירורי לחם; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים לפי ההוראות, ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.