קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי סיני מוקפץ

ברוקולי סיני מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי סיני מוקפץ. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 95 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו את הסוכר, מרק עוף, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: ברוקולי סיני מוקפץ עם בטן חזיר פריך (קאנה מו קרופ), מערבבים ירקות סיניים מטוגנים, ו 20 דקות סיני ברוקולי & פטריות מוקפץ.

הוראות

1
חום שמן בווק על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז מוקפץ שום עד זהב חיוור, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ברוקולי ומניות ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים רוטב שעועית, רוטב צדפות, וסוכר ומערבבים ומטגנים עד ברוקולי הוא פריך במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
ברוקולי ניתן לקצץ ולחתוך 6 שעות קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה
מרכיבים שתצטרך