ברוקולי עם עגבניות מיובשות וצנוברים
ברוקולי עם עגבניות מיובשות וצנוברים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 180 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם חומץ בלסמי, ברוקולי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם עגבניות מיובשות וצנוברים, פסטה עם ארוגולה פסטו, עגבניות מיובשות ומתכון צנוברים, ו פסטה פסטו עם שעועית ירוקה, עגבניות מיובשות וצנוברים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ברוקולי לפרחים 1 1/2 אינץ'. פיל גבעולים, לחתוך חצי לאורכו, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' באלכסון.
מערבבים חומץ בלסמי, שום, שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה, לטאטא היטב.
מוסיפים 1/2 כפית מלח לסיר של מים רותחים.
מוסיפים את הגבעולים ברוקולי לסיר ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים פרחי ברוקולי לסיר ומבשלים עוד דקה, או עד ירוק בהיר. לשטוף ולנקז.
מערבבים את הברוקולי, עגבניות מיובשות, צנוברים ותערובת בלסמית; זורקים היטב.
מפזרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל על סלט; רסס עם חומץ שמפניה.