ברוקולי עם עניבות פרפר ואפונה
ברוקולי עם עניבות פרפר ואפונה דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 324 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם גרידת לימון, שמן זית, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עניבות פרפר עם אפונה ונקניק, עניבות פרפר וברוקולי, ו ברוקולי ועניבות פרפר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הברוקולי במשך 3 דקות בסיר גדול של מים מומלחים רותחים.
מוציאים את הברוקולי מהמים בעזרת כף מחוררת או מסננת.
מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
באותם מים מבשלים את פסטת הפפיון לפי הוראות החבילה, כ-12 דקות.
מסננים היטב ומוסיפים לברוקולי עם האפונה.
במחבת מטגנת קטנה, מחממים את החמאה והשמן ומבשלים את השום וגרידת הלימון על אש בינונית-נמוכה למשך 1 דקה.
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח, הפלפל ומיץ הלימון ויוצקים את התערובת על הירקות והפסטה. לזרוק טוב.
מפזרים את הגבינה והפינוליס וזורקים שוב.