ברוקולי עם רוטב פרג
ברוקולי עם רוטב פרג עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. . אם יש לכם בצל, חמאה, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), כרובית וסלט ברוקולי עם רוטב זרעי פרג, ו סלט ברוקולי עם רוטב יוגורט פרג לימון.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה. מערבבים בצל, ומבשלים עד הבצל החל להפוך חום זהוב, על 5 דקות. בינתיים, מניחים ברוקולי באוניית קיטור מעל 1 אינץ ' של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 6 דקות.
כאשר הבצלים הפכו חום זהוב, להסיר את הסיר מן החום, לטאטא את שמנת חמוצה, חומץ, סוכר, זרעי פרג, פפריקה, מלח, פלפל קאיין.
מניחים את הברוקולי מבושל לתוך צלחת הגשה, ויוצקים את הרוטב overtop.
מפזרים פקאנים קצוצים לשרת.