ברוקולי עם שום ופרסאטי
ברוקולי עם שום ופרסאטי הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פתיתי פלפל, יין, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: איך Spiralize ברוקולי: אטריות ברוקולי שום עם צנוברים קלויים, ברוקולי עם שום ופלפל חריף (ברוקולי Strascinati), ו ברוקולי עם שום.
הוראות
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית ושום עד רק רוחש.
מוסיפים ברוקולי ומבשלים, זורקים באופן קבוע במשך 8 עד 10 דקות, עד שאפילו הגבעול רך. השתמש ביין כדי להאט את המחבת למטה אם הוא מקבל חם מספיק כדי לחמם את השום. כאשר רך, להוסיף פתיתי פלפל אדום חזה ומניחים על מגש.
לשמש קונטורנו בשרים מטוגנים או בגריל.