ברוקולי קלוי עם ברזיל-פסטו אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי קלוי עם ברזיל-אגוז פסטו. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גרידת לימון, שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו ברוקולי קלוי עם ברזיל-פסטו אגוז, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו ברוקולי קלוי Rabe ו Pesto Flatbread (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מיני, לשלב את הפטרוזיליה עם אגוזי ברזיל, מים, טרגון, שום גרידת לימון ודופק למשחה גסה.
מוסיפים 3 כפות שמן זית ופרמזן ומעבדים למשחה חלקה מעט. מתבלים במלח ופלפל.
על 2 גיליונות אפייה גדולים, משליכים את פרחי הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית ומתפשטים בשכבה זוגית. מתבלים במלח ופלפל. צולים את הברוקולי במרכז התנור במשך 8 דקות. החלף את דפי האפייה והמשיך לצלות במשך כ 8 דקות יותר, או עד הברוקולי הוא השחמה וחד במכרז.
להעביר את הברוקולי למגש, לטפטף את הפסטו על גבי לשרת.