ברוקולי רב עם קרוטונים פולנטה
ברוקולי Rabe עם קרוטונים פולנטה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. אם יש לכם שיני שום, ברוקולי rabe, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, לאכול בשמונה דולרים: פולנטה עם ברוקולי Rabe, ו פולנטה קרמית עם פנקטן וברוקולי רב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
חותכים ברוקולי rabe לחתיכות 2 אינץ'. מבשלים ברוקולי rabe במים רותחים 2 דקות; לנקז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פלפל אדום כתוש ושום למחבת; מבשלים 30 שניות, ערבוב מדי פעם.
הוסף ברוקולי rabe למחבת; לבשל 2 דקות. מערבבים במלח ופלפל שחור.
חותכים ארבע פרוסות 1 אינץ 'של פולנטה בקירור; לחתוך פרוסות לקוביות 1 אינץ'.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פולנטה; מבשלים 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים. ראש ברוקולי rabe עם קרוטונים.