ברוקולי של פאט ועוף מוקפץ
הברוקולי והעוף של פאט מוקפצים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 350 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, מיץ תפוזים, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון 86%, המנה הזו מרהיבה. נסו עוף וברוקולי מוקפצים, עוף מהיר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מוקפץ עם ברוקולי ואפונה הצמד + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה מקציפים יחד את רוטב הסויה, מיץ התפוזים, הסוכר החום הבהיר, חומץ יין אורז, עמילן תירס, שמן שומשום ופתיתי פלפל אדום. מילואים.
מניחים ווק על אש בינונית - גבוהה ומצפים עם 1 כף משמן הבוטנים. כשהשמן מנצנץ מוסיפים כמחצית מחתיכות ירך העוף. מוקפצים עד שהעוף מבושל לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת וחוזרים על התהליך עם ירכי העוף שנותרו.
הוסף מספיק שמן בוטנים לווק החם כדי לצפות את התחתית.
מוסיפים את זנגביל, שום בצל ירוק ומטגנים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העוף חזרה לווק יחד עם פרחי הברוקולי ומערבבים לחימום.
יוצקים פנימה את הרוטב השמור ומערבבים עד שהרוטב מסמיך ומבעבע, בערך 45 שניות.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם אורז.