קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי תפוחי אדמה אופים

ברוקולי תפוחי אדמה אופים
ברוקולי תפוחי אדמה אופים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. . לכי לחנות ותקני גבינת שמנת, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי תפוחי אדמה אופים, סלמון, ברוקולי & אופים תפוחי אדמה, ו פירה & ברוקולי אופים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר גדול, להמיס 2 כפות חמאה. מערבבים בקמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים חלב ומערבבים עד תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
4
מוסיפים גבינה ומערבבים עד שכל הגבינה נמסה. מערבבים בתפוחי אדמה ומחממים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
5
יוצקים חצי מהתערובת לתוך צלחת אפייה 10x6 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מבשלים ברוקולי על פי הוראות החבילה; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
7
שכבה ברוקולי על תפוחי האדמה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה הנותרת על הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
תפוח אדמהתפוח אדמה
9
מפזרים את פירורי הלחם ו 1 כף חמאה מומסת על החלק העליון של התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
10
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 35 דקות; או עד תוסס משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור