ברוקולי תפוחי אדמה אופים
ברוקולי תפוחי אדמה אופים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. . לכי לחנות ותקני גבינת שמנת, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי תפוחי אדמה אופים, סלמון, ברוקולי & אופים תפוחי אדמה, ו פירה & ברוקולי אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול, להמיס 2 כפות חמאה. מערבבים בקמח ומלח.
מוסיפים חלב ומערבבים עד תוסס.
מוסיפים גבינה ומערבבים עד שכל הגבינה נמסה. מערבבים בתפוחי אדמה ומחממים ביסודיות.
יוצקים חצי מהתערובת לתוך צלחת אפייה 10x6 אינץ'.
מבשלים ברוקולי על פי הוראות החבילה; לנקז היטב.
שכבה ברוקולי על תפוחי האדמה בתבנית האפייה.
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה הנותרת על הברוקולי.
מפזרים את פירורי הלחם ו 1 כף חמאה מומסת על החלק העליון של התבשיל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 35 דקות; או עד תוסס משחימים קלות.