ברי אוכמניות
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי פאי אוכמניות, חטיפי פאי אוכמניות, ו חטיפי פאי אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
כדי להפוך את הקרום: קרם קיצור, סוכר, ביצה אחת, חלב ושקדים לחלץ בקערה גדולה.
מערבבים בקמח ואבקת אפייה, תוך ערבוב מתמיד.
מורחים קרום באופן שווה בתבנית אפייה. למעלה עם אוכמניות.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה בינונית, לנצח שתי ביצים, גבינת שמנת עד חלקה. מערבבים אבקת סוכר ותמצית שקדים.
אופים 55 עד 60 דקות, או עד המשרד למגע. להתקרר במחבת לפני חיתוך.