ברי אפוי עם פטריות וקורנית
ברי אפוי עם פטריות וקורנית עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, שאלות, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברי אפוי עם דובדבנים יבשים & טימין, מטבל ברי אפוי w / עגבניות מיובשות שמש, טימין, ו ברי אפוי עם חמאת תפוחים, חמאה, טימין (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף פורצ ' יני מיובש כדי להסיר כל חצץ.
Placeporcini ויין בסיר קטן. Bringto להתבשל על אש נמוכה; להסיר מן החום.
בואו להשרות עד רך, כ -20 דקות. Usingslotted כף, להעביר פורצ ' יני לעבודמשטח וקוצצים גס. קו מסננת עם מגבת נייר לחה; מסננים את היין לקערה ושמורה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה כבדעל חום בינוני-גבוה.
הוסף crimini andshiitakes.
מפזרים מלח ופלפלובשל עד חום, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
להוסיף שאלוט ומערבבים untilsoft, על 1 דקה.
מוסיפים יין קצוץ porciniand מתוח. להרתיח עד כמעט יבש, על 1 דקה. מערבבים ב קורנית. העונה עם מלח ופלפל. מגניב.
הסר ברי מן התיבה, השלכת lidand נייר. באמצעות סכין חדה, לחתוך rindfrom Brie העליון; להשליך. החזר את ברי לתיבה.(לחלופין, מחסנית שני 12 אינץ ' סיבובים offoil לקפל סביב החלק התחתון ו Sidesof ברי, crimping לסכל בקצוות, עוזב topexposed.) תערובת פטריות תל על גבי
ברי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.כיסוי וצינה. להביא לחדר temperaturebefore ממשיך.
מניחים ברי עםחדרים על גיליון אפייה rimmed.
גבינת Bakeuntil מתחילה להמיס ו mushroomsהם התחממו, כ 15 דקות.
* זמין בסעיף התוצרת של manysupermarkets ו-specialty foods storesand Italian markets.
כדי לחתוך את החלק העליון של ברי בקלות רבה יותר, במקום הראשון את הגבינה במקפיא במשך כמה דקות כדי המשרד אותו מעט.