ברי מעורב פבלובות
ברי מעורב Pavlovas נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, קורנפלור, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פבלובות פירות מעורבים, פבלובות פירות מעורבים, ו ברי פבלובס.
הוראות
מחממים תנור ל 121° וקו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
מערבולת לבנים בקערה מתכת להגדיר על סיר של מים רותחים עד בקושי חם למגע. לנצח לבנים עם מלח במערבל חשמלי עומד עד שהם מחזיקים פסגות רכות. הכה ב 2 כוסות סוכר superfine ולהמשיך להכות עד התערובת מחזיקה פסגות נוקשות, מבריק (ראה הערה' טבחים, להלן). מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס superfine סוכר קורנפלור. מקציפים לקצפת, ואז מכים בחומץ.
כף 8 ערימות של מרנג (כל כ 2 אינץ 'גבוה וכ 1/2 כוס) 1 אינץ' בנפרד על כל גיליון אפייה מרופדת. נחלק כל מרנג שנותר בין ערימות.
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד פריך אבל עדיין רך בפנים, 1 עד 1 1/4 שעות בסך הכל. אם מרנג עדיין לא פריך לאחר 1 1/4 שעות, לכבות את התנור להתקרר בתנור 1 שעה.
העברה מקלף למדפים להתקרר. (Meringues עשוי להישאר אם מקורר לחלוטין על הנייר.)
ממש לפני ההגשה, לזרוק תותים עם מיץ ליים ו 1/4 כוס סוכר מגורען ולתת לעמוד, לזרוק מדי פעם עד הסוכר הוא מומס, 10 דקות.
מוסיפים אוכמניות וזורקים למעיל.
Beat שמנת עם וניל הנותרים 1/2 כפות סוכר מגורען עם מקצף ניקה. הקש מרנג בעדינות עם גב של כף כדי ליצור חריצים, ואז תלולית כמה קצפת וגרגרים על כל אחד.