בריא וטעים: עוף עם ארטישוק וצלפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: עוף עם ארטישוק צלפים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 333 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם לבבות ארטישוק, חזה עוף, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף לימון עם ארטישוק וצלפים, עוף אפוי עם ארטישוק וצלפים מתכון, ו תבשיל עוף פריך עם לימון, ארטישוק, צלפים וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח עוף יבש ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף ומבשל עד שני הצדדים הם השחמה, על 4-5 דקות לכל צד.
הסר עוף מהמחבת ולשמור חם.
מוסיפים מרק, יין ומיץ לימון למחבת חמה. לגרד את כל חתיכות עוף משחימים מתחתית המחבת.
להוסיף 2 / 3rds של לבבות ארטישוק (לאחסן את השאר) וצלפים ולהביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 1/2 כוס.
מערבבים חמאה לתוך נוזל שנותר.
תוסיף עוף למחבת. כאשר מחומם, מגישים עוף ורוטב על תרד, אורזו, או פסטה.
מפזרים פטרוזיליה על גבי. לסחוט קצת מיץ לימון על הכל, אם תרצה.