בריוש ופודינג דלעת טרייפל
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל אירופאי. נסו להכין בריוש ופודינג דלעת בבית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 484 קלוריות. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם תערובת פודינג וניל, צ'יפס חמאה, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 35%, וזה די רע. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת בריוש, פודינג לחם בריוש, ו פודינג לחם בריוש בננה.
הוראות
בקערה בינונית מקציפים את החלב, תבלין פאי הדלעת, תערובת הפודינג ומחית הדלעת עד שהפודינג מסמיך, 2 דקות. הניחו בצד.
מניחים את הבריוש בקערה רדודה.
יוצקים את הליקר ומניחים להשרות במשך 2 עד 3 דקות.
בקערה קטנה מערבבים את השמנת החמוצה, הדבש והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה.
בצלחת זוטה שכבו מחצית מהבריוש, אחר כך מחצית מהפודינג, אחר כך את הבריוש שנותר ואת הפודינג שנותר כך שיהיו 2 שכבות מכל אחת. למעלה עם כף מתערובת השמנת החמוצה ומפזרים את שבבי החמאה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לזוטות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "