ברים בייסבול
ברים בייסבול יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר חום, סירופ תירס, בוטנים קלויים יבשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: עוגות בייסבול, כובעי בייסבול, ו קאפקייקס כובע בייסבול.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז אחד 9 אינץ תבנית אפייה.
בסיר מעל חום בינוני להמיס את החמאה, סוכר חום וסירופ תירס יחד. מערבבים ב 1/4 כוס חמאת הבוטנים והוניל.
מערבבים היטב ומערבבים בשיבולת השועל. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 15 דקות.
כדי להפוך ציפוי: במחצית העליונה של דוד כפול להמיס את שבבי שוקולד ו שבבי חמאה יחד. מערבבים 2/3 כוס חמאת הבוטנים והאגוזים הקצוצים. מערבבים עד היטב מעורבב.
מורחים את ציפוי על ברים מבושלים עדיין חמים.
מפזרים אגוזים קצוצים נוספים, אם תרצה בכך.
תן לברים להתקרר על מדף ואז לקרר.
חתוך לסורגים ברגע שהם התקררו.