קושימומחה
מוכן ב47 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ברים הרי הרוקי

ברים הרי הרוקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים הרי הרוקי. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אגוזים, שוקולד צ'יפס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ברים מפולת הרי הרוקי, Rocky Mountain s ' more, ו גריל הרי הרוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל ולרסס עם ספריי בישול או
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שמחת בייקר.ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל ומניחים בצד להתקרר מעט. בינתיים, בקערת ערבוב, להכות ביצים, סוכר ווניל עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים תערובת שוקולד מומסת לביצים ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה ומערבבים (לא overbeat) לתוך הבלילה יחד עם האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
מורחים במחבת מוכנה ולהגדיר aside.In עוד קערה, לנצח יחד גבינת שמנת, חמאה, וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את הביצה, וניל וקמח ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים אגוזים ומפיצים את הבלילה במחבת המכסה את תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
8
אופים ב 350 F במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הסר מהתנור ומפזרים מרשמלו. חזור לתנור במשך 2 דקות כדי לנפח מרשמלו.ציפוי: ממיסים את החמאה והשוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל ומניחים להתקרר. בקערת ערבוב, לנצח תערובת שוקולד מומסת, גבינת שמנת, חלב, וניל ואבקת סוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מורחים על שכבת מרשמלו. כשעשיתי את זה, לא יכולתי לכסות את כל שכבת המרשמלו ובסופו של דבר השארתי קצוות של 1/2 עד 1 אינץ'. מגניב לחלוטין במחבת, ולאחר מכן להעביר למקרר וצינה במשך 4 שעות טובות או משהו כזה.כאשר מוכן לחתוך, להרים מהמחבת ולהגדיר על קרש חיתוך גדול. עם סכין שף, לקצץ את הקצוות שבו ציפוי השוקולד לא הגיע. עכשיו להבקיע את העוגה במחצית, ואז להבקיע כל חצי לתוך 12 ברים כך שאתה מקבל 24 ברים סך הכל.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).חבילת אינסטנט פודינג שוקולד של 1 (3 אונקיות).
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף