ברים חלום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם חמאה, פקאנים, חלב מרוכז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו ברים חלום, ברים חלום, ו ברים חלום (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה עם לסכל כך שהוא מכסה את החלק התחתון ו overhangs 2 צדדים על ידי לפחות 1 אינץ'. טאק החפיפה סביב החלק החיצוני של המחבת. מעיל עם ספריי ירקות nonstick.
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 350 מעלות F.
בקערה, לשלב 1 כוס הקמח, 1/2 כוס הסוכר החום, ואת הפקאן. עבוד בחמאה, שפשוף וצביטה אותו בין קצות האצבעות שלך, עד שהתערובת נראית קמחית וגבשושית. לטפוח בעדינות על streusel על החלק התחתון של המחבת.
בקערת ערבוב, להכות יחד את הביצים ואת הסוכר החום 1/2 כוס הנותרים עד הוכפל נפח. לנצח בתמצית הוניל.
בקערה אחרת, לנפות יחד את קמח 1/2 כוס הנותרים, אבקת אפייה, ומלח, ואז להכות לתוך תערובת הביצה.
מפזרים על הקוקוס והחלב המרוכז הממותק.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד שהבועות הזעירות הראשונות עולות. להגדיר על מדף להתקרר. הפעל סכין סביב 2 הצדדים מחבת unfoiled כדי לשחרר, ואז להרים את העוגה כולה מתוך המחבת.