ברים ליים מפתח עם קרום מקדמיה
ברים ליים מפתח עם קרום מקדמיה עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ג'לטין, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לימונית מקדמיה, פאי ליים מפתח עם קרום אגוז מקדמיה, ו חטיפי גבינת שמנת אגס עם קרום אגוז מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד קמח והבא 4 מרכיבים במעבד מזון עד הקרקע דק. הקש תערובת למחבת מרופדת בנייר אלומיניום משומן 13 x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.
מחממים 3/4 כוס סוכר ומיץ ליים 1/2 כוס על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מפזרים ג 'לטין מעל 2 כפות מיץ ליים בקערה בינונית; מערבבים תערובת ג' לטין, ולתת לעמוד 3 עד 5 דקות.
מוסיפים תערובת חמה, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
לטאטא בחלב מרוכז ממותק וקליפה סיד מגוררת.
מניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה קרח; תערובת להקציף 10 דקות או עד סט חלקי.
יוצקים באופן שווה על קרום מוכן; כיסוי וצינה 8 שעות.