פורל עם שרכים Fiddlehead
פורל עם שרכים Fiddlehead עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 533 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך פורל, פירורי לחם, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו Fiddlehead שרכים, תטגן את שרכי הכינור האלה., ו שרכים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מורחים כמחצית מהמרגרינה על כל הטרוטה ובתוך החלל.
מערבבים את הקמח, המלח והפלפל; מצפים את החלק הפנימי והחיצוני של הטרוטה בתערובת.
ממיסים את שאר המרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני. לטגן קלות fiddleheads עד רק רך. מתבלים במלח, פלפל וטרגון.
מוסיפים את מיץ הלימון והיין הלבן ומבשלים דקה אחת.
להעביר את התוכן של מחבת fiddlehead לקערה, ומערבבים עם פירורי ביצה ולחם. דחוף את התערובת לתוך חלל הטרוטה, והנח אותה על תבנית האפייה המשומנת.
אופים חשופים, במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.