ברים סמואה
סמואה ברים הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מים, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: כמעט גלם* סמואה ברים, ברים סמואה, ו ברים סמואה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ ' מרובע מתכת מחבת עם nonstick foil.In קערת ערבוב, לנצח חמאה, סוכר ומלח עם מיקסר חשמלי כף יד עד שמנת. הכה בתמצית ביצה ווניל. עבודה במהירות נמוכה או ביד, בהדרגה להוסיף קמח עד התערובת מתפוררת, כמו חול רטוב. הבצק לא צריך לבוא יחד. לחץ על הבצק למחבת מוכנה ואופה במשך 20 דקות, עד שהבסיס מוגדר והקצוות משחימים קלות. מגניב לחלוטין על מתלה תיל לפני ציפוי.בעוד הבסיס מתקרר, להפחית את החום ל 300 F וטוסט הקוקוס במשך כ 20 דקות, ערבוב כל 5 דקות, עד קוקוס הוא זהב.
מניחים סוכר בסיר מתכת lidded קטן, לשפוך מים מעל. הגדר מעל חום גבוה med (חשוף) ומחבת מערבולת עד הסוכר הוא מומס. להגדיל את החום גבוה, לכסות את המחבת ומרתיחים סירופ במשך 2 דקות. לחשוף, מערבולת פאן, להמשיך להרתיח סירופ עד ענבר כהה בצבע.
להקציף בחמאה עד חלקה. מערבבים בקרם, ואז וניל.
תן לתערובת להתקרר מעט, ואז מערבבים בקוקוס.שים dollops של ציפוי בכל רחבי בסיס לחם קצר ולהפיץ אותו כדי להפוך שכבה אפילו.
תן לציפוי להגדיר עד מקורר.כאשר מקורר, להרים רדיד מהמחבת לחתוך 8 ברים עם סכין גדולה או חותך פיצה. צ ' יל הסורגים לחתוך – זה עושה אותם קצת יותר קל לעבוד עם בזמן dipping.In קערה בגודל בינוני, מיקרוגל השוקולד ב 50% כוח ערבוב במרווחים של 45 שניות. טובלים את הבסיס של כל בר לתוך גיליון בישול שוקולד ומניחים מצופה בנייר אלומיניום או נייר קלף nonstick.
להעביר את כל השוקולד הנותר (או להמיס קצת שוקולד נוסף, אם יש צורך) לתוך שקית צנרת או שקית ziploc עם הפינה חתוכה את ברים טפטוף עם שוקולד לסיים.
בואו להגדיר שוקולד לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום. אני מאחסן את שלי במקפיא או במקרר.עושה 8 ברים גדולים או 16 ריבועים