קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ברים שכבת קוקוס פטל

ברים שכבת קוקוס פטל
ברים Raspberry שכבת קוקוס עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-50 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שוקולד, קוקוס, אגוזי מלך וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים שכבת קוקוס פטל, 3 שכבות שקדים קוקוס שוקולד ברים, ו קוקוס-פטל ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של 13 x 9 אינץ תבנית אפייה; לחץ בתקיפות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים קוקוס; לשפוך חלב מרוכז באופן שווה על קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (180 מעלות C) במשך 20-25 דקות או עד השחמה קלה; מגניב במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מורחים ריבת פטל על שכבת קוקוס; צמרמורת במשך 3-4 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מפזרים אגוזים. ממיסים שבבי שוקולד על אש נמוכה וטפטוף על ברים. ממיסים ריבועי שוקולד לבנים ומטפטפים על ברים. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
חתוך 3 x 1-1 / 2 ברים אינץ.