ברימיסו
Berrymisu עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. אם יש לך מים, גבינת שמנת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לימון Berrymisu, ו מעט ברימיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מחית פטל מופשר במעבד עד חלקה. מסננים לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. להשליך זרעים מסננת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת 1/2 כוס סוכר בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים קרם הקצפה מקורר בקערה גדולה אחרת עד פסגות טופס. בעדינות לקפל קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת.
מוסיפים פטל מחית וקפלים רק עד בשילוב.
להביא הנותרים 1 כוס סוכר, 1 כוס מים ומיץ לימון לרתיחה בסיר קטן, ערבוב לעתים קרובות. מגניב במקצת. לטבול 1 ביסקוויט בקצרה לתוך סירופ לימון, הופך מעיל.
מניחים את הצד שטוח בתחתית צלחת זוטות 12 כוס. חזור עם מספיק ביסקוויטים כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת זמירה, זמירה ביסקוויטים כדי להתאים במידת הצורך.
מורחים 1/3 של תערובת גבינת פטל שמנת על ביסקוויטים צלחת זוטות. לטבול יותר ביסקוויטים לתוך סירופ לימון ולסדר על גבי תערובת גבינת פטל שמנת בצלחת, כיסוי לחלוטין זמירה כדי להתאים במידת הצורך. חזור על שכבות עם יותר תערובת גבינת פטל-שמנת, ואז ביסקוויטים; העליון עם הנותרים תערובת גבינת פטל-שמנת.
מכסים ומקררים עד סט, לפחות 3 שעות עד 1 יום.
מקשטים עם פטל טרי ועם ענפי נענע טריים, אם תרצה בכך.